Omsorgscenteret Pedershave
30. august 2021

Grill i gården i Hus C

Vi tabte fodboldkampen i EM, men vandt en dejlig grillaften i Hus C. Solen skinnede, og vejret var med os d.7.juli, hvor der blev tændt op i grillen i gårdhaven i Hus C.

Jette og Jacob havde travlt med at tilberede maden, som var grillet laks med kartoffelsalat, røde og brune pølser med alt tilbehør, samt lune brød til.

Baren var åben, og man kunne vælge imellem rødvin, hvidvin, øl, sodavand og postevand. Vi var tørstige, og der blev nydt godt af de kolde drinks.

Vi fik også pudset sangstemmerne, da musiker Jens Jepsen kom forbi. Han underholdte os med sin guitar. Der blev fortalt nogle sjove anekdoter fra livet imellem sangene. Vi lyttede til gode danske sange, og der blev sunget godt med på alle fronter. Vi sang også en fødselsdagssang til en borger, der fyldte 92 år denne dag. Det blev en festlig aften, og vi afsluttede den med kaffe og en isvaffel. Kl.21 blev der spillet fodboldkamp fra Wembley, hvor det danske hold desværre tabte til England med straffespark i overtid. Vi er dog alligevel stolte af de danske drenge.

Borger til grillfest i hus C.

musiker Jens Jepsen.

Der bliver spist is til dessert.

Borger der spiser grill mad.

Foto: Britt Blytmann