Omsorgscenteret Pedershave
03. november 2020

Kære beboere og pårørende på Pedershave

November 2020

Vi er desværre ikke ovre Corona krisen i Danmark, og derfor kommer der hele tiden nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

På Pedershave har vi heldigvis ikke haft smittede beboere siden april måned, og det har fungeret godt her, med at pårørende har kunnet besøge beboere.

Fra d. 3.11 vil vi lukke hovedindgangen af, som så betyder at alle gæster skal gå ind via den indgang, der er tættest på den afdeling hvor beboeren bor. Det gør vi fordi, vi passer ekstra godt på hinanden i denne tid.

Pårørende skal bære mundbind, når man går ind på Pedershave og under besøget her. Jeg synes, at I alle er rigtig gode til at hjælpe os med at overholde retningslinjerne, dejligt at se I respekterer reglerne.

Der skal stadig være liv i livet ;o) så derfor har vi stadig aktiviteter for beboere ude i afdelingerne som I kan se på hjemmesiden. Vi synes godt, at vi kan have en god hverdag på trods af Corona situationen.

Men vi forventer desværre ikke, at pårørende kan deltage i julefrokost i december som vi plejer, ligesom vores julesøndag er aflyst, det er vi kede af, men jeg tror ikke vi kan forvente at det bliver muligt.

Kærlig hilsenBål hygge med æblegløgg

Henriete Thomsen

Centerleder Pedershave

                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                     Foto: Britt Blytmann