Omsorgscenteret Pedershave
29. december 2021

Onsdagscafeen på Pedershave.

Vi har været sammen om forskellige aktiviteter om onsdagen fra kl.14.30-16.00. Der er blevet motioneret, sunget og fortalt historier. Et julebankospil blev også afviklet, med meget julede præmier. Nogle vandt juleslik, andre fik flotte servietter med julemotiver på. Der var også juleskum, som er en slags gummiagtig juleslik, udformet som en julemand. Der er jul alle vegne.

I det halv lune vejr med 0-3 graders varme, og næsten vindstille fik vi fejret Vintersolhverv d. 22.december i onsdagscafeen. Der blev serveret varm gløgg omkring bålet i Bålhytten. Vi havde masser af tæpper, og alle var i godt julehumør. Vi fik rørt stemmerne, og sunget nogle af de gode julesange. Lisa læste en rigtig julehistorie op, om ”Den gamle nisse af Herman Stilling.

Til næste aktivitetscafe onsdag d.28.december vil vi spille julebowling, og se hvem der kan vælte flest kegler. Alle er velkomne.

Vi ses hilsen Lisa, Jacob og Britt

Julebanko i den store sal. Foto Britt Blytmann

Der bliver spillet banko. Foto Britt Blytmann

Der bliver sunget omkring bålet. Foto Britt blytmann og Lisa nielsen

Gløggen bliver varmet over bål. Foto Britt Blytmann og Lisa Nielsen

Lisa læser julehistorie op. Foto Britt Blytmann

Humøret var højt og der blev skålet i gløgg ved bålet. Foto Britt Blytmann og Lisa Nielsen

Juletræet fra sidste år blev genbrugt og pyntet . så der var julestemning i bålhytten. Foto Britt Blytmann og Lisa Nielsen