Omsorgscenteret Pedershave
22. september 2021

”VETERANBILER OG PØLSER”

Det var hvad vi fik serveret onsdag den 1. september på Pedershave og det var ad libitum, den første dag i efteråret. Det var heldigvis den skønneste solskinsdag, en rigtig sensommerdag.

Kl. 11 holdt Kjelds Pølser klar til at servere de lækreste pølser med og uden brød! Og kolde drikke, både sodavand, kakao og fadøl.

Samtidig kom de første veteranbiler/motorcykler til syne ned ad Alléen. Det var et flot syn og duften af benzin bredte sig. Det var også til at høre alle køretøjerne, store som små. Ca. 25 havde lagt vejen forbi Pedershave.

Der var noget at kigge på, bla. flere Volvo’er, Land Rovere, Opel Kaptajn, VW folkevogne, Ford Mustang m.fl.

Mange fine motorcykler var der også, både ældre og nyere. En enkelt var også med sidevogn.

Efter flere havde forsynet sig ved pølsevognen kom der gang køreturene, mange fik en tur gennem Frederikssund by og for andre gik turen over både den nye og gamle Bro.

En super god dag med mange uforglemmelige oplevelser og snakke om biler.

En stor tak skal lyde herfra, til alle de fremmødte med de fine køretøjer. Vi håber at kunne invitere igen en anden god gang.

Billede af borgerne på pederhave, ved vores vetarenbil og pølse arrangement. Foto Chanette Østergaard Billede af en gammel gul VW Cabriolet bobbel. Foto Chanette Østergaard Der blev kikket på alle de flotte gamle biler. Foto Chanette Østergaard Der bliver hygget rundt om bordene på pakeringspladsen med pølser og en håndbajer. Foto Chanette Østergaard

Kø ved pølsevognen. Foto Chanette Østergaard Glad borger der lige er kommer hjem fra en tur på mortorcykel med sidevogn. Foto Chanette Østergaard